Blokhut als kantoor

Begrijp me niet verkeerd, werken vanuit huis is geweldig. Het kan je echter het gevoel geven alsof je altijd op je werk bent. Een blokhut in de tuin als kantoor is dé oplossing voor dit probleem!

 

Blokhut als kantoor

 

Het ‘nieuwe werken’ is een term die steeds vaker voorkomt. Het ‘nieuwe werken’ staat voor meer mensen die deels of geheel werken vanuit huis. Zowel als zelfstandig ondernemer en als werknemer. Ben je iemand die vaak thuis werkt? Werk je toch liever buitenshuis? Dan is een tuinkantoor ideaal! Het idee is om je kantoor te scheiden van het huis met een functionele en stijlvolle blokhut. En blokhutten zijn er in alle vormen en maten! Zo vindt je het tuinkantoor die perfect past bij je wensen.

 

blokhut

 

Groot assortiment tuinkantoren

 

Je wil een tuinkantoor in de tuin realiseren? Dan zijn er veel leveranciers die verschillende blokhutten aanbieden. De grootste aanbieder op het gebied van blokhutten is Fonteyn Outdoor Living Mall. De tuinkantoren zijn daar speciaal ontwikkeld voor jouw professionele werkzaamheden. Ideaal voor uw kantoor aan huis! Een aantal van deze tuinkantoren heeft zelfs de mogelijkheid om ze aan te passen en uit te breiden! Standaard zijn de tuinkantoren uitgevoerd met:

 

  • Ramen en deuren volgens omschrijving
  • Kleur danksingels naar keuze: Zwart, Bruin, Rood, Blauw en Groen
  • Kleur beslag Chrome of Messing
  • Geimregneerde funderingsbalken
  • Wind en waterdichte verbindingen
  • Alle modellen kunnen ook uitgevoerd worden in een houtdikte van 68

 

Je tuinkantoor op maat

 

Heb je zelf bepaalde ideeën over hoe je tuinkantoor eruit moet komen te zien? Laat je blokhut op maat maken en bespreek de mogelijkheden met de leverancier.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.