Blokhut in de tuin

No worries. Waar je ook het ook voor wilt gaan gebruiken, voor elke wens en elke soort tuin bestaat de ideale blokhut. Blokhutten zijn namelijk verkrijgbaar en vele formaten, materialen en kleuren. Van modern en compact tot luxe en traditionele blokhutten. In dit artikel vertellen we je de verschillende mogelijkheden. Lees verder en laat je inspireren.

 

blokhut

 

Een handige blokhut

Zo gek is het niet dat er talrijke blokhutten beschikbaar zijn. De vraag naar blokhutten is op dit moment groot. Zou jij, net zoals velen, ook willen genieten van de voordelen van een blokhut? Een blokhut is namelijk erg handig.
Een blokhut creëert een rustige plek in de tuin waar je kinderen zorgeloos kunnen spelen of waar jij gefocust kunt werken. Of misschien ben je juist op zoek naar een warme plek, midden in de tuin, om met vrienden en familie gezellig te dineren en na te tafelen. Ook dat kan.

 

En naast deze voordelen is een blokhut voor meer dingen een slimme oplossing. Zo biedt het je een mooi uitzicht en wordt je woning, door het plaatsen van een blokhut, meer waard. Daarnaast voeg je extra vierkante meters toe aan je huis en deze kun je optimaal benutten!

 

blokhut

Verschillende soorten blokhutten

Het meeste zie je een blokhut van hout, maar ook zijn er tuinhuizen in metaal of kunststof beschikbaar. Of je ze nu als aanbouw aan je woning of vrijstaand wilt plaatsten. Liever een plat- of juist een puntdak? Wel of geen overkapping aan je blokhut? Al deze opties kun je overwegen!

Ben je op zoek naar goed en deskundig advies? Maak een aantal foto’s van je tuin en leg ze voor aan een van de tuinhuisexperts van Fonteyn. Zij helpen je graag verder!

blokhut

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.