Blokhutten, tuinhuisjes en overkappingen

De Fonteyn Outdoor Living Mall in Uddel laat je het buitenleven nog meer beleven. Zo ook met de vele blokhutten, tuinhuizen, schuren en overkappingen. Met deze bouwwerken in de tuin kun je nog langer genieten van al het leven in de tuin. Wij lichten een tuinhuis, schuur en overkapping voor je uit.

 

Een houten overkapping: parel van de tuin

 

Deze houten overkapping geeft een authentieke sfeer aan je tuin. De Floor, dat is de naam van deze overkapping, is gemaakt van onbehandeld vurenhout uit Noord-Europa. De robuust gebouwde kapschuur heeft een wanddikte van 28mm, is voorzien van een zware gelamineerde steunpaal en dakbalken. Daardoor is het een stevig geheel waar onder je heerlijk kunt genieten van de schaduw en een koud drankje.

 

 

Blokhutten met een piramide dak

 

Deze leuke blokhut is ideaal om de hoek van je tuin te vullen. Ook deze blokhut is gemaakt van vurenhout uit Noord-Europa met klasse A. Daarom is de blokhut niet alleen sfeervol en robuust, maar ook erg duurzaam. Je kunt met De Margriet maar liefst 10 jaar doen zonder onderhoud. Wil je een zwart, rood, blauw, groen of bruin dak? Alles in mogelijk!

 

 

Het handige opbergschuurtje

 

Zoek je een plekje om je gereedschap, fietsen of tuinmeubelen in op te slaan? Dan is Gerlina de uitkomst. Dit tuinhuisje is uitgevoerd met extra brede deuren. Handig als je grote materialen binnen wilt zetten of juist naar buiten wilt halen. Wat zo fijn is, is dat deze schuur, maar ook bijna alle andere blokhutten, tuinhuizen en overkappingen direct uit voorraad leverbaar zijn. De levering vindt binnen 2 werkdagen in heel Nederland en België plaats. De blokhut word standaard geleverd met: Hang en sluitwerk, montage materiaal en dakleer als dakbedekking.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.