Gastenverblijf bouwen

We schreven al vaker over de verschillende doeleinden waarvoor je een tuinhuis kunt gebruiken. Eén daar van is het gastenverblijf.

 

Misschien heb je vaak gasten over de vloer, maar mis je net die extra logeerkamer? Of misschien heb je wel een prachtig vakantiehuis ergens in een warm land, maar onvoldoende plek om alle gasten een slaapplek te bieden. Een tuinhuis als gastenverblijf is een goedkope en functionele oplossing!

 

 

 

 

Gastenverblijf zelf bouwen of laten maken

Je kunt tuinhuis als gastenverblijf helemaal zelf bouwen en indelen en op maat laten maken, maar je kunt deze ook kant en klaar aanschaffen. Gastenverblijven of recreatiewoningen zijn er in allerlei formaten en indelingen.

 

Misschien wil je het gastenverblijf inrichten als eenvoudige studio met alles in één, of zoek je een groter tuinhuis met aparte kamers of verdiepingen. Het inbouwen van een keuken of een badkamer is ook mogelijk. Het kan werkelijk allemaal!

 

 

 

 

Ben je benieuwd naar de prijzenvan een tuinhuis als gastenverblijf? En wil je advies van een ervaren tuinhuis of recreatiehuisjes leverancier? Kijk dan eens bij Fonteyn.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.