Geen tuinmeubelen maar eetkamerstoelen met wieltjes

Woonwinkel met eetkamerstoelen met wieltjes

Met twee vestigingen in zowel Bilthoven als Utrecht, is de woonwinkel Van de Pol Meubelen zeer succesvol. Na 11 jaar, vond het familiebedrijf het in 2012 namelijk tijd voor een uitbreiding. In de sfeervolle zaak hangt een gemoedelijke sfeer zonder enige verkoopdwang. De verkoopmedewerkers staan u graag te woord, maar laten u vrij om een keuze te maken. Tevens kent het personeel het assortiment op hun duimpje. Van de Pol Meubelen heeft een grote collectie in uiteenlopende stijlen. Bent u op zoek naar eetkamerstoelen met wieltjes of één van de velen andere meubelen? Dan bent u van harte welkom aan de Hollantlaan 9 op de woonboulevard te Utrecht.

Van de Pol Woonwinkel op TV

Wellicht klinkt de naam Van de Pol Meubelen u bekend in de oren. Dat zou goed kunnen. Deze woonwinkel o.a. gevestigd te Utrecht heeft namelijk een aantal jaren meegewerkt aan het RTL4 programma Uitstel van Executie. In totaal heeft het familiebedrijf, dat o.a. eetkamerstoelen met wieltjes aanbiedt, maar liefst 16 bedrijven ingericht met meubelen uit het assortiment. Volgens de directeur: “Het was erg leuk om te doen. Het was een unieke ervaring en een ideaal moment om te laten zien wat wij allemaal kunnen.”.

CBW erkende winkel voor verkoop eetkamerstoelen

De woonwinkel Van de Pol Meubelen te Utrecht en Bilthoven is CBW erkend. Door de algemene voorwaarden kan zij u als klant meer zekerheid bieden dan andere meubelzaken. Er zijn regels opgesteld die van belang zijn bij de aankoop, levering, betaling, garantie enzovoort.
– Veilig aanbetalen. Bij een faillissement, krijgt u uw geld terug
– Goede productgarantie, leg uw klacht neer bij een onafhankelijke geschillencommissie om naar een oplossing te zoeken
– Garantie bij normaal gebruik en onderhoud, ook ná de garantieperiode

Wilt u ook meer zekerheid bij de aankoop van eetkamerstoelen met wieltjes? Koop dan uw eetkamerstoelen bij Van de Pol Meubelen. Zij staan graag voor u klaar.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.