Gratis zonnepanelen specialisten uit uw regio vergelijken!

 

Zonnepanelen tegen de Voordeligste Prijs

 

Bent u op zoek naar zonnepanelen bedrijven in uw regio? Op 123zonnepanelenvergelijken kunt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes vergelijken van zonnepanelen experts bij u uit de regio. Door het offerteformulier in te vullen kunt u gratis in contact komen met de beste bedrijven uit uw regio. De prijs van zonnepanelen kan per bedrijf enorm verschillen. Het is dus aan te raden om meerdere offertes met elkaar te vergelijken voordat u kiest voor een bedrijf. Door vrijblijvend zonnepanelen offertes te vergelijken kunt u namelijk tot wel 40% besparen op de kostprijs. Afhankelijk van de werkzaamheden en uw eisen kan dit honderden en soms wel duizenden euros schelen.

 

Gratis en Vrijblijvend Zonnepanelen Offertes Ontvangen

 

Op basis van de zonnepanelen offertes die u ontvangt kunt u niet alleen kiezen voor de bedrijf dat u de voordeligste prijs kan bieden. Belangrijker is dat u kiest voor de zonnepanelen expert die het beste bevoegd is om de opdracht vakkundig uit te voeren. Op basis van de uitgebrachte offertes en de behulpzaamheid van de bedrijven kunt u goed beoordelen welk bedrijf het beste uw opdracht kan uitvoeren. Vul uw gegevens bij 123zonnepanelenvergelijken en zij zorgen ervoor dat u gratis en vrijblijvend tot wel 4 zonnepanelen offertes ontvangt van de beste bedrijven die bij u in de regio werkzaam zijn.

 

Wat is een zonnestroompaneel?

 

Een zonnestroompaneel wordt ook wel zonnepaneel genoemd, photovoltaïsch paneel of PV paneel. Met een zonnestroompaneel wek je stroom op uit zonlicht. Vaak worden zonnepanelen verwisseld met zonnecollectoren. We hebben daarover een technische afspraak: een zonnepaneel maakt stroom en een zonnecollector warmte voor bv warm water.

 

Hoeveel energie kost het om een zonnepaneel te maken?

 

Volgens deskundigen duurt het 2,5 -3 jaar dat een zonnepaneel de energie weer geleverd heeft die nodig was voor zijn eigenproductie. Hiermee is een zonnepaneel een uniek product. Er zijn namelijk weinig producten die de energie benodigd voor het produceren weer “teruggeven”.

 

 

 

Wat leveren de drie zonnepanelen van totaal 705 Wp nu grofweg aan besparing in het gemiddelde elektriciteitsgebruik van een eengezinswoning?

Een gemiddeld huishouden in Nederland gebruikt per jaar ongeveer 3300 kilowattuur. Een PV paneel levert in Nederland per 100 Wp op jaarbasis ca. 90-100 kWh elektriciteit. Met drie zonnepanelen van samen 705 Watt piek bespaart zo’n huishouden ongeveer € 145,00 (705 x 90% x € 0,23*) per jaar op elektriciteit.

Opbrengst is gebaseerd op ligging panelen Zuid georiënteerd, schuinte dak circa 20º – 35º ,opgave fabrikant. * Huidige prijs per kWh opgave Nuon.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.