Houten garage

Ben je op zoek naar een mooie ruimte om je auto of motor in te stallen, maar beschik je niet over een garage? Een losse houten garage kan dan een mooie oplossing zijn. Daarbij biedt een houten garage vaak nog voldoende extra ruimte om spullen op te bergen. Een houten garage is bijvoorbeeld ook te gebruiken als opslag of werkplaats.

 

Soorten houten garage modellen

Op de Nederlandse markt zijn veel soorten houten garage modellen te vinden. Er zijn garages voor meerdere auto’s, met of zonder garagedeuren en met mooie houten afwerkingen. Een groot voordeel van een losse houten garage is dat deze makkelijk te plaatsen zijn en dat een bouwvergunning sneller te regelen is dan bij een stenen garage.

 

 

 

Voordelen houten garage

Natuurlijk staat een houten garage erg mooi naast of bij uw woning. Daarbij staat uw auto of motor altijd veilig binnen en beschermd tegen weersinvloeden en vuil. Je stapt altijd in een droge en schone auto. Je kunt kiezen uit veel verschillende modellen en stijlen, van modern tot klassiek. Er zijn ook houten garages met een ingebouwd tuinhuis.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.