Ontspannen en detoxen in je eigen jacuzzi

Het is koud en eigenlijk willen we allemaal niet het huis uit. Dit betekent wel dat we ons in ons eigen huis moeten vermaken, met bijvoorbeeld een jacuzzi. Waarschijnlijk denk je gelijk dat een jacuzzi veel te duur is en dat dat dus een onrealistisch beeld is. Gelukkig kan ik vertellen dat een jacuzzi in verschillende vormen en maten beschikbaar is, en dus eigenlijk bestemd is voor iedereen. Maar wat zijn dan de voordelen van je eigen bubbelbad?

Ontspannend

Na een langen en intensieve dag werken wil je even wat tijd nemen voor jezelf en gewoon ontspannend. Wat is nou beter dan een jacuzzi voor dit moment? Niks nee! De stralen van een jacuzzi hebben namelijk een ontspannend effect.

Als je veel spierpijn hebt is een jacuzzi eigenlijk ook ideaal. De cellen kunnen er namelijk voor zorgen dat spieren beter en sneller herstellen. Na een harde workout kan dit dus zeker van pas komen.

Detox

Tegenwoordig is het helemaal hip om je lichaam te detoxen. Het water van een jacuzzi is vaak erg heet en daarom zweet je ook veel als je erin zit. Hier merk je alleen niks van omdat je natuurlijk in het water zit. Toch is dit erg goed om de gifstoffen uit je lichaam te verwijderen. Een jacuzzi heeft vaak een filtersysteem. Terwijl jij je aan het detoxen bent van alle gifstoffen, ontgift het filtersysteem het water.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.