Opgeruimd staat netjes

Wist je dat de gemiddelde Nederlander jaarlijks ruim 500 kilo aan afval produceert. Nu zijn er altijd speciale gevallen waarin we de 500 kilo overschrijden. Denk hierbij aan verhuizingen en tijdens verbouwingen.

We vinden misschien afval produceren niet zo storend, maar afval dat blijft liggen. Ja dat vinden wij niet fijn. Het is dan erg gewenst als een bedrijf hier op inspeelt door zo gauw mogelijk alle ‘puin’ op te halen.

Afhankelijk van het type afval kunt u verschillende afval containers hiervoor huren. Hieronder leggen wij de verschillen uit.

Grondafval container
Grondafval is eigenlijk voornamelijk hetgeen wat niet in de puinafval container en groenafval container gaat. Denk hierbij aan: zand, klei, boomstronken, tuinaardige, schone grond en ook gras.

Puinafval
Een puin container huren is uitsluitend bedoeld voor puin dat vrijkomt bij verbouwen en afbreken. Hieronder verstaan we dus verschillende steensoorten, maar ook betonresten, dakpannen, keramische producten en trottoirbanden. Puinafval wil vaak in flinke hoeveelheden komen en daarom is het belangrijk dat je hierbij let op de diverse formaten.

Groenafval
De naam verklapt het al, want groenafval is natuurlijk voor de tuin. In een groen container kun je zowel takken, bladderen, gras als struiken kwijt. Een betaalbare groen container huren met service? Dat betekent dus het leveren, ophalen en verwerken van afval. Dat is nu precies wat je zoekt.

Op maat advies? Neem dan even contact op met de afvalcontainer specialist.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.