Tips voor een tuinhuisje

Met nog enkele dagen te gaan tot het einde van de zomer gaan de temperaturen in Nederland al gigantisch omlaag. Hoewel het dit jaar één van de heetste zomers uit de Nederlandse geschiedenis was zullen we toch binnenkort binnenshuis de warmte moeten gaan opzoeken. Als je graag de ontspannen tijd nog even verlengen wilt en nog niet binnen wilt gaan zitten is een tuinhuis een ideale uitkomst. Hier volgen enkele tips voor het plaatsen van een tuinhuizen, blokhutten of een prieel in de tuin!

Tip 1: Blokhut

Een blokhut is allereerst een ideale uitkomst om lekker in rond te hangen op regenachtige en koude dagen. Een blokhut in de eigen tuin geeft niet alleen het gevoel van vrijheid. Ook omdat je vanuit de woning in enkele stappen een ontspannen ruimte binnen kan treden heb je het gevoel op een vakantielocatie te zijn.

Een blokhut is niet alleen ideaal om je ontspanning in te vinden maar ook spullen die je op zolder hebt opgeborgen. Bij veel rommel of oude spullen in de woning die nog bruikbaar zijn is het soms moeilijk spullen terug te vinden. Bij de aanschaf van een tuinhuis heb je al behoefte aan een inrichting en ruimte om wat kwijt te kunnen.

Tip 2: Prieel

Een prieel is een oplossing voor de regenachtige dagen. Zit je graag met je gezin, vrienden of familie in de tuin midden in de maand oktober? Dankzij het dak zit je droog voor de regen maar zou je evengoed een etentje of barbecue kunnen houden. Erg gezellig dus! Daarnaast is het ook goed mogelijk om je scooter, fiets of motor onder een prieel te stallen!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.