Uw tuin? Versier dit met kunstbomen!

U heeft een hele mooie, ruime en grote tuin achter uw huis maar geen groene vingers. Elke keer is het weer een irritatiepunt. Heeft u geïnvesteerd in mooie planten en bomen buiten en binnen uw woning maar gaat het toch heel snel dood en u bent er eigenlijk een beetje klaar mee. De juiste oplossing voor u zijn dan kunstplanen en kunstbomen voor buiten. In dit artikel ga ik u wat meer vertellen over de voordelen van een kunstboom, kunstplant en ook wat het effect kan hebben als u dit toepast bij u op het kantoor. Lees gerust dus verder als u hier meer over wilt weten!

Kunstboom

Bomen, het staat natuurlijk heel statig en mooi in uw tuin. Hiermee bedoel ik natuurlijk niet die megabomen die u overal ziet maar bijvoorbeeld een conifeer of een buxus. Dit zijn boompjes van ongeveer één meter tot twee meter hoog. Heel lastig zijn ze mooi, gezond en goed te houden. Het grote voordeel natuurlijk van een kunstboom voor buiten is de lage onderhoud. Als u eenmaal de boom in een mooie pot heeft geplaatst heeft u naast af en toe even een stofdoekje of plantenspuit erover heen te halen of te spuiten geen onderhoud aan. Ik moet er wel een kanttekening bij maken en dat is namelijk dat als u de kunstbomen, dit geld ook voor kunstplanten, buiten zet ze wel sneller kapot zullen gaan. Dit heeft te maken met het feit dat ze dan worden blootgesteld aan wind, regen en andere factoren die de kwaliteit aantasten. Ik adviseer dus om de bomen in een beschutte omgeving of onder een overkapping te plaatsen om zo min mogelijk de kwaliteit te laten aanpassen, het blijven natuurlijk kunstbomen en die herstellen zichzelf niet in tegenstelling tot echt planten.

Ook als bedrijf is het erg goed om te overwegen om op uw kantoor groen aan te schaffen. Zo zijn er verschillende onderzoeken geweest naar het effect van groen, bomen en planten, op het kantoor. Uit die onderzoeken zijn gebleken dat mensen minder last hadden van stressklachten en ook zelfs sommige gezondheidsklachten. Daarnaast is ook gebleken dat de productiviteit met ruim tien procent omhoogging, het is dus erg handig om te overwegen om meer groen te gebruiken in uw interieur.

Kunstplanten

Eigenlijk geldt hetzelfde voor de kunstplanen als voor de kunstbomen. Binnen zullen ze langer meegaan dan buiten, dit omdat de planten zichzelf niet kunnen herstellen tot in tegenstelling wat echte planten wel doen. Toch zal het alsnog weinig onderhoud zijn en ze zeker ook nog wel een lange tijd mee kunnen gaan. Ook hier geld weer voor bedrijven, groen heeft een positiefeffect op uw personeel, aarzel dus niet en bekijk de mogelijkheden van kunstplanten bij u op het kantoor!

Heeft u interesse? Bekijk de mogelijkheden op onze website of neem gerust even contact op om de mogelijkheden door te spreken. Want ja, wie wil nou geen mooie planten of bomen en weinig onderhoud?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.