Waarom tuinhuis of blokhut isoleren?

De laatste jaren worden tuinhuisjes niet alleen meer gebruikt voor het opbergen van het tuinmateriaal. Tegenwoordig is een tuinhuis gebruiken als werkplek of woonkamer erg populair. Geheel begrijpelijk.

Een tuinhuis zorgt voor extra, relatief goedkope, extra ruimte die los van de woning staat. Echter zijn veel tuinhuisjes en blokhutten alleen tijdens de warme maanden te gebruiken, omdat het in de winter erg koud is. Daarom is goede isolatie erg belangrijk om ook in de winter gebruik te maken van het tuinhuis. Isolatie van je tuinhuis hoeft weinig te kosten en kan veel plezier opleveren. Want laten we eerlijk zijn een extra ruimte bij je huis is altijd welkom.

Een goede isolatie voor een tuinhuis of blokhut is erg belangrijk als je het tuinhuis vorst vrij wilt houden tijdens de wintermaanden. Een goed geïsoleerde vloer, wanden en dak is belangrijk. De vloer en wanden kan je gemakkelijk zelf doen als je handig bent. Maar voor het dak adviseren wij om gebruik te maken van specialisten. Neem bijvoorbeeld BKG dakwerken of een soortgelijk bedrijf.

Genieten van je tuinhuis tijdens de wintermaanden

Hoogstwaarschijnlijk vind je het heerlijk om gebruik te maken van het tuinhuisje, maar in de winter is er niet te wezen als die niet voorzien is van de juiste isolatie. Wanneer je je tuinhuis geisoleerd hebt is hij klaar om hele jaar door te gebruiken. Geniet met een bakje koffie of kop thee vanuit je tuinhuis van het prachtige witte landschap tijdens winterse dagen. Ook kan je het tuinhuis prima het hele jaar door gebruiken als kantoor of atelier. Na isolatie is je tuinhuis duurzaam en houdt het veel meer warmte vast. Ideaal als je het ons vraagt!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.