Wellness blokhut

Met een blokhut in de tuin kun je zoveel kanten op. Je kunt de blokhut gebruiken als tuinkantoor, atelier, recreatie ruimte en meer. Een andere mogelijkheid is om je blokhut te gebruiken als wellness resort. Het is namelijk goed mogelijk om een sauna in de blokhut te plaatsen. In dit artikel vertellen we je meer over de mogelijkheden.

 

tuinhuis

Blokhut en sauna in één

 

Door je blokhut goed te isoleren kun je een binnensauna ook in je blokhut plaatsen. Zo kun je kiezen tussen alle sauna’s. Houd je bijvoorbeeld meer van een Finse sauna of breng je liever een bezoekje aan een infrarood sauna.

 

Daarnaast zorgt de combinatie voor nog meer gemak. Want, een tuinhuis heeft een grote overdekte ruimte. Zo kun je er misschien wel een omkleed ruimte bij maken of een douche, jacuzzi en/of fitnessapparaat inzetten. Zo kun je er zowel inspannen en daarna ontspannen. Beiden investeringen in jezelf.

 

Kleed je blokhut aan

 

Met een wellness blokhut in de tuin geniet je niet alleen van de weldaden in de sauna, maar ook van de koele buitenlucht. Na een sessie in de sauna is dat waar je lichaam behoefte aan heeft. Zet heerlijke ligbedden buiten naast je blokhut waar je heerlijk kunt ontspannen. Zowel in warme dagen als in koude dagen!

 

blokhutsauna

 

Kleine tuin

 

Maar wat als je nu een kleine tuin hebt? Ook dan is een combinatie van een sauna en tuinhuis goed mogelijk. Misschien kan net dat gereedschap, andere tuinartikelen of tuinmeubelen in de blokhut opbergen waardoor je tuin opgeruimder en dus groter lijkt.

 

Voor alle soorten wensen zijn er mogelijkheden. Kom een keer langs in de showroom van Fonteyn. Daar vind je vele tuinmeubelen, sauna’s en het grootste tuinhuizendorp van Europa!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.